TV-inspektion i Nordjylland

Har du problemer med dit kloakanlæg?

Vennelyst er altid parat til at hjælpe

Stort eller lille, offentligt eller privat. Hvis der eksempelvis jævnligt skal spules eller hvis du finder huller i umiddelbar nærhed at brønde, sokler mv., er det tegn på at noget er galt med kloakken. Hos Vennelyst er vi altid parat til at hjælpe med TV-inspektion i Nordjylland.

TV-inspektion af mindre anlæg

Vennelyst hjælper gerne med TV-inspektion af mindre anlæg med stikledningskamera, hvor vi kan undersøge og påvise utætheder og fejl helt nøjagtigt i selv de mindste ledninger. Er der tale om større anlæg, der skal undersøges, har vi desuden 2 TV-biler, der altid er klar til at rykke ud og foretage de nødvendige undersøgelser. TV-inspektioner dokumenteres altid med afrapportering iht. gældende regler på området.

Vore folk er veluddannede, ansvarsbevidste, dygtige og erfarne og du får derfor altid et pålideligt og grundigt resultat af vores TV-undersøgelser, som alle kan bruge som grundlag for vurdering af reparationsbehov mv.

Stor erfaring med kloakreparationer

Vennelyst tilbyder naturligvis gerne at varetage reparation af de påviste skader og fejl. Vi har stor erfaring med kloakreparationer overalt i Vendsyssel og alt arbejde udføres af dygtigt og veluddannet personale.

Komplicerede skader behøver ikke koste en formue af få udbedret. Med vores point- og re-liner system kan vi effektivt, hurtigt og økonomisk fordelagtigt foretage reparationer, så man undgår unødvendig og fordyrende opgravning og evt. nedbrydning og retablering.

Få et gratis og uforpligtende besøg

Har du behov for TV- inspektion i Nordjylland? Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende besøg af en af vores kloakmestre for udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde årsagerne til dine kloakproblemer med TV-inspektion.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 92 14 66 eller mail info@vennelyst.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.