Forsikringsskader

Vi har mange års erfaring i at håndtere forsikringsskader og er vant til at tale med forsikringsselskaberne

Når skaden er sket handler det først og fremmest om tabsbegrænsning og om at begrænse skadernes omfang. Vi har beredskab klar til at finde den bedste og hurtigste løsning i netop din situation.

Drejer det sig om en vandskade, rørskade eller lignende, kan vi hjælpe dig med at håndtere skaden fra start til slut, både praktisk og administrativt. Vi har materiel, som gør det muligt for os at være behjælpelige ved mange forskellige former for skader.

Ud over at udføre de opgaver der ligger indenfor vores eget arbejdsområde, tager vi os også af projektledelsen hvis omfanget af skaden kræver det. Det vil sige, at vi også gerne sørger for at involvere murer, tømrer og andre håndværkere, der kan blive brug for – og sørger for at tidsplanen bliver overholdt.

Der er gennem de seneste år foregået en digitalisering af samarbejdet med forsikringsselskaberne, som Vennelyst ligeledes har taget del i. Det digitale samarbejde betyder som regel at forsikringstager for en henvendelse fra Vennelyst samme dag som han indberetter skaden, og kan straks aftale med os hvordan vi håndterer skaden.

Kontakt os for mere information

Ønsker du yderligere oplysninger eller evt. et tilbud, er du velkommen til at kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Vi har døgnvagt på nødsituationer der kræver akut hjælp: (+45) 98 92 14 66.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 92 14 66 eller mail info@vennelyst.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.