Fjernelse af tanke

Vennelyst fjerner gerne din gamle olietank, septiktank el.lign.

Fjernelse af f.eks. olietanke kræver oftest en dialog med de kommunale myndigheder, som vi gerne varetager. Desuden samarbejder vi gerne med alle de andre relevante parter der kan være i forbindelse med en opgave udførelse, alt efter opgavens størrelse, herunder rådgivere, teknikere mv.

Er der evt. mistanke om forurening fra en olietank, foretager vi boreprøver omkring olietanken og konstaterer på denne måde om der er indikation på forurening. Derefter planlægger vi den følgende proces i tæt dialog med dig som kunde eller med din rådgiverrepræsentant.

Hvis der først konstateres forurening i forbindelse med udførelsen, sørger vi naturligvis for at forureningen begrænses og at de rette myndigheder og rådgivere bliver kontaktet men sørger bestemt også for, at jorden bliver korrekt håndteret og deponeret til oprensning el.lign. – igen med dig og andre relevante instanser som samarbejdspartner.

Ved fjernelse af septiktanke og gamle køkkenbrønde mv. sørger vi naturligvis tillige for al myndighedsbehandling, og afslutter arbejdet med en opdateret tegning af de nye kloakforhold.

Kontakt os for mere information

Ønsker du yderligere oplysninger eller evt. et tilbud, er du velkommen til at kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Vi har døgnvagt på nødsituationer der kræver akut hjælp: (+45) 98 92 14 66.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 92 14 66 eller mail info@vennelyst.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.