Diamantboring og betonskæring i Hjørring og resten af Nordjylland

Vennelyst foretager diamantboring og skæring i hele Nordjylland

Med vores 2 bore- /skære-biler, er vi i stand til at gennemføre langt de fleste opgaver indenfor diamantboring og betonskæring i Hjørring og resten af Nordjylland. Vi skærer og borer typisk i betonvægge og -dæk, i teglstensvægge og anden murværk, samt i asfalt- og betonbelægninger.

Vi har det nødvendige specialværktøj til opgaverne og vores medarbejdere er erfarne og dygtige og har den kreativitet, som der mange gange skal til for at finde den bedste løsning på opgaven. Stilles der specielle krav til renlighed, vandopsamling, adgangsveje el.lign. vil vore medarbejdere altid indfri forventningerne når vi udfører diamantboring og betonskæring.

Vi fjerner naturligvis altid det udskårne hvis kunden ønsker det og tager os ligeledes også gerne af eventuelle tilhørende nedbrydningsopgaver i tilknytning til opgaven.

Kontakt os for mere information

Ønsker du yderligere oplysninger om diamantboring og betonskæring i Hjørring eller resten af Nordjylland? eller evt. et tilbud, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Ønsker du et uforpligtende tilbud diamantboring og betonskæring?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 92 14 66 eller mail info@vennelyst.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.