Udlejning af container i Nordjylland

Lej en affaldscontainer i Nordjylland fra Vennelyst med dag-til-dag levering

Har du brug for en container i Nordjylland til byggeaffald, haveaffald eller anden form for bortskaffelse, så kan Vennelyst klare opgaven. Hos Vennelyst udlejer vi containere til både privat og erhverv i hele Nordjylland.

Affaldscontainere til ethvert behov

Vi råder over flere forskellige typer containere og tilbyder både åbne og lukkede containere i varierende størrelser til udlejning i kortere eller længere tid efter behov. Uanset mængden af affald og affaldstypen så har vi den rette containerløsning – og det naturligvis til fleksible og konkurrencedygtige priser.

Vi er godkendt til containerkørsel med alle former for affald, og du kan derfor trygt vælge os, hvad enten du skal af med affald som f.eks. beton, tegl, isolering, asfalt, gips, jern, metal, træ eller en helt anden affaldstype. Så hvis du leder efter en container i Nordjylland, står vi klar til at hjælpe.

Altid god service

Vi ved hvordan affald sorteres korrekt og sørger derfor altid for at orientere dig grundigt om dette i forbindelse med containerudlejning, så du ved, hvordan du smider affald i containeren. Vi informerer dig naturligvis også om takster for tømning og deponering, ligesom vi gør dig opmærksom på eventuelle informationer om farlige og giftige affaldstyper.

Vi leverer tomme containere, som er klar til brug – og afhenter igen til aftalt tid.

Leje og priser på en container

Priserne for containerudleje afhænger af containertype og hvor længe, du ønsker at leje en container. Vi har derfor ingen faste takster, men tilbyder altid containerleje til konkurrencedygtige priser. Kontakt os pr. telefon eller e-mail – så giver vi et tilbud på en løsning til dit behov.

Mere i denne kategori: Diamantboring og skæring »

Kontakt os for at høre mere

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S
Hedevold 8A
9800 Hjørring

Tlf.: 98 92 14 66
E-mail: info@vennelyst.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en container?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 92 14 66 eller mail info@vennelyst.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.