Strømpeforing og punktreparation

I Vennelyst har vi mulighed for selv at udføre punktreparationer og strømpeforing (point- og re-liner system) ved mindre reparationer af kloakker. Fordelen ved punktreparation og strømpeforing er, at det er såkaldte ”no-dig”-løsninger, hvor det er muligt at renovere ledningsnettet uden opgravning og således er ideelt til blandt andet svært tilgængelige rør i mindre dimensioner som f.eks. under kældre og bygninger.

Punktreparation og strømpeforing udføres af Vennelysts kompetente og specialuddannede medarbejdere og indledes og afsluttes altid med en grundig af en TV-inspektion til undersøgelse og kontrol af skaden og det færdige arbejde. Arbejdet udføres typisk fra en nærliggende brønd eller anden rensemulighed, hvorfra strømpen ledes ind i det beskadigede rør.

Den forudgående TV-undersøgelse giver kendskab til strømpens placering og omfang, som også verificeres med TV inden tilsætning af hærdestoffer til strømpen. Afslutningsvist sendes en robot ind i røret for at fræse huller til evt. afgreninger.

Ønsker du yderligere oplysninger eller evt. et tilbud, er du velkommen til at kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Vi har døgnvagt på nødsituationer der kræver akut hjælp (98921466)

Mere i denne kategori: « Snerydning TV-inspektion »

Kontakt os

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S
Hedevold 8A
9800 Hjørring

Tlf.: 98 92 14 66
E-mail: info@vennelyst.dk

CVR-nr.: 41 41 65 56