Opmåling og afsætning

I Vennelyst er der en nøje sammenhæng mellem præcision og kvalitet. I takt med udviklingen har vores opmålings og afsætnings aktiviteter ligeledes ændret karakter fra de ”gode gammeldags instrumenter” som målebånd, niveler-instrumenter og teodolitter til fuldt digitale instrumenter fra Trimble, hvorfra Vennelyst råder over såvel totalstation, GPS og nivelleringsapparat. Vi anvender det nyeste landmålingsudstyr, som sikrer en effektiv og professionel arbejdsgang og et præcist resultat hver gang.

Vi er i stand til at løse opmålingsopgaver med efterfølgende digital bearbejdning, og kan dermed eksempelvis foretage meget nøjagtige volumenberegninger.

Vi er også i stand til at løse afsætningsopgaver af enhver art direkte i marken baseret på et digitalt tegningsgrundlag.

Disse færdigheder anvendes dels til kvalitetssikring og dokumentation af vores arbejde og dels i vores daglige virke på vores byggepladser. Vores landmåler supplerer og assisterer vores kompetente formænd med afsætning og opmåling, idet omfang opgaven kræver det og i det omfang vores formænds færdigheder med de ”gode gammeldags instrumenter” ikke rækker.

Vi er naturligvis også i stand til at hjælpe andre end os selv med landmåler-arbejder, så ønsker du vores assistance, yderligere oplysninger eller evt. et tilbud, er du altid velkommen til at kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Mere i denne kategori: « Nedsivning Slamsugning »

Kontakt os

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S
Hedevold 8A
9800 Hjørring

Tlf.: 98 92 14 66
E-mail: info@vennelyst.dk

CVR-nr.: 41 41 65 56